Prijsoverzicht

Welkom bij SelfControl, dé plek waar jouw fitnessonderneming kan groeien als nooit tevoren. Ontdek onze prijzen en pakketten om de dienst te vinden die perfect aansluit bij jouw behoeften.

 • Mentorship Marketing Expert - Personal
  €1.299

  Met Mentorship Marketing Expert - Personal krijg je 10 weken lang 1 op 1 gepersonaliseerde coaching om jouw online marketingskills te verbeteren en jouw bedrijf te laten groeien. Dit online programma is efficiënt, persoonlijk, praktijkgericht en biedt intensieve begeleiding en ondersteuning.

 • Mentorship Marketing Expert - Group
  €499

  Met de Mentorship  Marketing Expert - Group krijg je 10 weken lang persoonlijke aandacht om jouw online marketing te verbeteren. Deze online groepstraining afgestemd op jouw business is efficiënt, flexibel, betaalbaar en biedt uitkomst voor degenen met een beperkt budget.

 • All-in-one Marketingplatform
  €37 p.m.

  Een compleet platform met de meest geliefde tools voor fitnessprofessionals en personal trainers. Alle tools (landingspagina's, E-mailmarketing en boekingtool) kan je eenvoudig automatiseren en koppelen aan elkaar, van campagnes en websites tot e-mailmarketing. Kies voor het Starter plan.

 • Fitness Marketing Funnel Templates
  €49 p.m.

  Til je fitnessmarketing naar een hoger niveau met onze kant-en-klare, volledig aanpasbare Fitnessmarketing campagnes. Deze speciaal ontworpen campagnes bestaande uit social media Ads, landingspagina's, e-mailmarketing en koppeling naar de afsprakenplanner. Deze campagnes zijn gemaakt om leads moeiteloos om te zetten in betalende klanten. Stop met worstelen met tijdrovende handmatige processen en laat onze gebruiksklare funnels je marketingstrategie automatiseren, zodat jij je kunt concentreren op waar je goed in bent—trainen en coachen. 

 • Account & Funnel Setup
  €299

  Om met onze kant en klare Fitness Marketing Funnel templates aan de slag te gaan moeten wij jouw account inrichten. Dit is belangrijk zodat wanneer jij je eerste marketingfunnel live zet, alle gegevens van jou, je bedrijf en je klanten in de funnels goed gecommuniceerd worden.

 • Chatbot - Basic
  €149

  Met onze eenvoudig te integreren, kant en klare ingestelde chatbot's verhoog je conversie van lead naar klant via je social media. Deze speciaal ontworpen chat is gemaakt om gevens van leads op Facebook en Instagram moeiteloos te verzamelen. Stop met worstelen met tijdrovende handmatige processen en laat deze gebruiksklare funnel je marketingstrategie automatiseren, zodat jij je kunt concentreren op waar je goed in bent—trainen en coachen. 

 • Chatbot-Pro
  Offerte

  Elk bedrijf is anders en heeft eigen, specifieke behoeften als het gaat om klantinteractie. Daarom bieden we een volledig op maat gemaakte chatbot, die is uitgerust met geavanceerde klantinteractiemogelijkheden om je communicatie naadloos, relevant en effectief te maken. Ben je op zoek naar een efficiënte en gepersonaliseerde manier om met je klanten te communiceren? Ontdek onze op maat gemaakte chatbot, specifiek ontwikkeld voor jouw unieke bedrijfsbehoeften.

 • Social Media Platform FRIENZI (Lite)
  €59 p.m.

  Maak kennis met FRIENZI, jouw ultieme partner in fitnessmarketing. FRIENZI is een innovatief platform ontworpen om fitnessondernemers te helpen hun online zichtbaarheid en interactie te vergroten. Het platform biedt een breed scala aan tools, van content creëren, planner tot analyseren, allemaal ontworpen om jouw online marketinginspanningen te stroomlijnen en optimaliseren. Start jouw groeireis vandaag nog met een 14 dagen gratis proefperiode!

 • Social Media Platform FRIENZI + Content
  €99 p.m.

  FRIENZI Grow is de ultieme oplossing voor fitnessondernemers die hun online marketing naar een hoger niveau willen tillen. Dit pakket combineert de kracht van het Frienzi-platform met een rijke bibliotheek aan kant-en-klare content templates. De content templates zijn speciaal ontworpen voor de fitnessbranche, waardoor je moeiteloos professioneel uitziende posts kunt maken. Ze zijn volledig aanpasbaar, zodat ze perfect passen bij jouw unieke merkidentiteit.

 • Social Media Platform FRIENZI + Uitbesteden
  €189 p.m.

  FRIENZI Plus is het ultieme gemak voor fitnessondernemers die hun online marketing willen automatiseren zonder concessies te doen aan hun unieke merkidentiteit. Met dit pakket hoef je je geen zorgen meer te maken over het vinden van tijd voor social media. Wij passen de kant-en-klare content aan in jouw eigen huisstijl en plaatsen deze direct in je contentkalender. Zo kun je je volledig concentreren op het runnen van je bedrijf, terwijl je online aanwezigheid sterk en consistent blijft. Het is de perfecte combinatie van gemak en personalisatie.

Mentorshipprogramma's

All in one platform

Gratis leads werven

© SELFCONTROL 2022 - alle rechten voorbehouden.