SEO

Beheer je eigen social media kanalen en blijf persoonlijk betrokken, of vertrouw op specialistische kennis van Selfcontrol en bespaar tijd.

Maak de keuze die jouw bedrijf versterkt!

Waarom een SEO pakket?

SEO is zeer belangrijk. Door up-to-date SEO zorg je ervoor dat jouw website een hoog aantal bezoekers behaalt. Ook bepaalt het hoe jouw bezoekers je website (en daarmee jouw bedrijf of organisatie) zien. Het gaat erom of de content goed geschreven en relevant is, of de informatie eenvoudig vindbaar is en of de site mooi is opgebouwd. Ook is het belangrijk dat de juiste hoeveelheid backlinks geplaatst worden. Al deze elementen zorgen ervoor dat jouw bedrijf vertrouwen uitstraalt of juist niet.

Hoe relevanter de inhoud van jouw website is, hoe relevanter deze het zal doen in Google. Om zeker te zijn dat jouw website op de juiste zoekwoorden scoort, gaan wij vooraf aan de slag met een uitgebreid zoekwoordenonderzoek. Zo zien we meteen waar jouw klanten vooral op zoeken en hoe jouw concurrenten het op dezelfde zoekwoorden doen. Wil je goed gevonden worden in Google, dan is SEO onmisbaar.

Weten waar jouw SEO kansen liggen?
Laat een gratis SEO analyse uitvoeren!

Wil je een nummer #1 positie in Google?

Wij meten jouw SEO optimaal. Samen met jou maken we doelen die worden opgevolgd in Google Analytics. Zo zien we meteen of jouw investering in SEO ook zorgt voor hogere bezoekersaantallen, meer klanten die langer op jouw website blijven en meer verkopen. Door dit continu te meten en te optimaliseren doen wij ons best ervoor te zorgen dat je de #1 positie in Google behaalt.

Een continue stroom van relevante websitebezoekers
Voor een continue stroom van relevante websitebezoekers moet de website o.a. voorzien zijn van goede content. Als je hoger in Google wilt komen, zorgen wij voor SEO-proof content. Zo zorgen wij ervoor dat meer potentiële klanten jouw website bezoeken. Wie op Google naar jouw website zoekt, zal ook sneller bereid zijn om iets bij je te kopen. Doordat wij inzicht hebben in de nieuwste marketingontwikkelingen, weten we precies wat we moeten doen om ervoor te zorgen dat jouw website hoog in Google scoort.

SEO Pakket
Basis

€150,- per maand

Met het Pakket Basis zorg je voor een solide SEO basis voor je website, wat ervoor zorgt dat jouw bedrijf of organisatie beter vindbaar wordt in Google. Dit leidt tot meer verkeer naar je website. Wij bepalen samen met jou welke links goed zijn om te scoren.


Je bent verzekerd van:
5 relevante artikellinks

Zoekwoordenonderzoek +advies
SEO scan
On page optimalisatie
Maandelijkse rapportage
Google Search Console & Google  Analytics Koppeling

 

SEO pakket
Premium

€200,- per maand

Wil je nog betere resultaten behalen? Kies dan voor ons premium pakket. Met dit pakket krijg je maandelijks 8 relevante artikellinks. Bovendien profiteer je van flinke korting, omdat de kosten per link lager zijn. Door het gebruik van meer links zal jouw bedrijf beter vindbaar worden in Google.


Je bent verzekerd van:
8 relevante artikellinks

Zoekwoordenonderzoek +advies
SEO scan
On page optimalisatie
Maandelijkse rapportage
Google Search Console & Google  Analytics Koppeling

SEO Pakket
Business

€350,- per maand

Wil jij je SEO volledig uitbesteden en ervoor zorgen dat het continu up-to-date blijft? Dit pakket is het meest gekozen door onze klanten. Wij plaatsen meer backlinks voor een lagere prijs. Doordat er meer links worden geplaatst, scoort jouw bedrijf beter op Google!


Je bent verzekerd van:
15 relevante artikellinks
Zoekwoordenonderzoek +advies
SEO scan
On page optimalisatie
Maandelijkse rapportage
Google Search Console & Google  Analytics Koppeling

Wanneer SELFCONTROL?

 Online succesvol willen worden

 Meer klanten uit online marketing willen halen

 Goed willen scoren in Google

 Een groot bereik willen creëren met je social media

 Campagnes willen realiseren die extra klanten opleveren

 Expert worden van je eigen fitnessmarketing

 Meer conversie uit social media

selfcontrol fitnessmarketing en geautomatiseerde marketing voor personal trainers

Dé marketingoplossing voor fitnessprofessionals, trainers en studio's.

Contactgegevens

Randweg 25b,
8304 AS Emmeloord

KvK: 73242969
info@selfcontrol.nl

© SELFCONTROL 2023 - alle rechten voorbehouden.